söndag 2 mars 2014

Sportlov

Jag har haft ett härligt sportlov! Jag har vilat mig, jobbat lite grann och varit mycket med Hampus och Ludvig. Vi har tävlat. På en av tävlingarna såg det ut så här. Hampus och Anette kör agility
Nu är jag nyfiken på vad du har gjort på sportlovet. Du kan väl skriva i kommentarsfältet så får jag veta.

41 kommentarer:

  1. Jag har varit på mitt landställe i leksand. Där har jag kollat på en match. Leksand mötte Brynäs och Leksand vann med 1-0. Jag har okså åkt skidor i två dagar och annars har jag bara varit på mitt landställe och lekt med Evelina. Hällsningar Tilde

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt det låter. Skönt att ha ett landställe att vara på. Tänk på att Leksand skrivs med stor bokstav. Kul att ditt lag vann, för jag antar att du hejade på Leksand :)

      Radera
  2. Jag har varit på skolan 3 dagar onsdag torsdag fredag. På onsdag följde jag med 3b och åkte skridskor. På torsdag var vi bara på fritis. På fredag var det den bästa dagen vi var och bada med fritis. Men på mondag och tisdag lekte jag bara med kompisar.Hälsningar Linus

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det låter härligt! Det är skönt att bada. Titta på de här orden: badade, måndag

      Radera
  3. jag har varit i björnrike och åkt skidor. sen har jag följit med ida elin och frida till stalet typ 3 gånge och kollat på alla hästa JAG GICK IN TILL EN HÄST SOM HETER MARS. Sen kom mormor och då åkte vi till täby centrum jag köpte ett godsedjur. av ELSA

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt det låter! Vad var det för gosedjur du fick? Tänk på när det ska vara stor bokstav: I början på meningar, och när du skriver någons namn.

      Radera
  4. Jag var på fritids 2 dagar måndag och tisdag på måndag, var vi bara på fritids och på tisdag skulle vi på bio och se mumindalen men man kunde vara på fritids och äta sin matsäck.Jag har åkt skidor i romme alpin det var roligt men det var lite för varmt för att det skulle snöa det var snökanoner.På lördagen såg jag på en hockey match alltså på TV det var Skellefteå AIK mot leksand skellefteå vann med 7-0.Hälsningar MAJA!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj, 7-0, det var inte illa! Tänk på när det ska vara stor bokstav.

      Radera
  5. Jag har inte åkt iväg men jag har gjort saker hemma.Jag har gått till ett stal och hällsat på hästar.Sen har jag gått i täbycentrum och lekt med Elsa.
    Jag har också förjt med Elin Ida och Elsa till stalet.Elsa och jag gick in till en jätte söt och snäll häst som heter Billy.Jag har också fått krafsa hovarna på Chirel.Det var jätte kul.AV FRIDA :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det låter jättekul. Vad roligt att vara i stallet. Titta på de här orden: stall, hälsat, kratsa hovarna, jättekul.

      Radera
  6. Jag menade fritids och måndag!.

    SvaraRadera
  7. Jag har åkt till mitt landställe där har jag åkt skider och skoter. På min tomt
    körde jag en skoter och krassade i ett hus.
    Eric r 3a

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hu! Kraschade du in i ett hus?! Vad läskigt.Tur att det gick bra. Titta på de här orden: skidor, kraschade

      Radera
  8. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

      Radera
  9. Jag har varit i gärdebyn i retvik och åkt skidor i retviks baken. jag hoppa i big air och ramla det gjorde ont i mit knän, der bulta som ett jordskal.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stackare, det är inte kul att få ont i knät! Tänk på när det ska vara stor bokstav: I början på meningar, och när du skriver ett namn, till exempel på en plats där du har varit.

      Radera
  10. Jag har varit på landet och så har jag varit hemma, hemma lekte jag med kompisar och var på fritids, det var roligast att vara på landet för där gick hela min familj upp i kojan och fika. Det var roligt! Hälsningar Alice.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tyckte jättemycket om att leka i kojor när jag var liten. Du gjorde en väldigt lång mening där...

      Radera
  11. Jag har varit i Åre och åkt skidor med min familj. Det var roligt. Vi fick låna min gudfars stuga att bo i. Det får vi varje gång vi är där. Vi åkte längd och utför/slalom. Vi åt god mat. Det var roligt när vi åkte längd för då fick vår hund följa med. Dom sista dagarna var det ganska lite snö men det gick fortfarande att åka. Det var jätte roligt. FILIPPA!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj, vad roligt det låter. Jag tror verkligen er hund gillade att följa med på skidturen. Tänk på att jätteroligt är ett ord.

      Radera
  12. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  13. Jag har åkt skidor i järvsö med Andreas. Jag har åkt grön backe blå backe och röd backe det var roligt. Jag har också skypat med Linnéa och Rebeka. då fick jag veta att Linnéa hade skadat tån.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det låter jättekul. Hoppas ni hade fint skidväder. Stackars Linnéa, vilken otur hon hade. Tänk på att det ska vara stor bokstav när du börjar en mening eller skriver ett namn.

      Radera
  14. Jag har åkt skidor i sällen. En dag när vi skulle gå upp till bilen för att åka till backen så ramlade jag och stukade knät. När vi hade åkt skidor i fem dagar och det var en lördag så skulle vi åka hem. Inan vi åkte hem så åkte vi till sveriges roligaste äventyrsbad experium. Där åkte jag en jätte rolig vattenrutschkana, man åkte i en ring. Sen körde vi till våra kompisar. Dem har en häst som heter Pigellin. Vi såv över hos dem och på moronen gick vi till stallet och såg på dems häst. Sen åkte vi hem. SLUT!!! Erik Erling

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad tråkigt att du stukade knät. Men det verkar som om du har gjort många roliga saker. Tänk på att det ska vara stor bokstav när du skriver ett namn, till exempel Sverige. Titta på de här orden Sälen, Innan, jätterolig, sov, morgonen.

      Radera
  15. Jag har varit i maspalomas som ligger i Gran Canaria.
    Vi bode på et hotell som hette Dunas hotell.
    Vi hadde allinclusive och åt på en resturang som det var olika teman på.
    vi gick en promenad varge morgon och så var vi på marknad.
    Jag har solat och badat mycket. VENDELA(:!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad härligt det låter! Tänk på när det ska vara stor bokstav: i början på meningar, och när du skriver ett namn till exempel Maspalomas. Titta på de här orden: ett, hade, varje

      Radera
  16. På järvsö åkte jag skidor med Martin och Gustav och min kompis Filip. jag och mamma åkte grön blå och röd och svart backe. det var roligt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det låter härligt. Hoppas ni hade fint skidväder.Tänk på att det ska vara stor bokstav i början på meningarna.

      Radera
  17. Jag har varit på Lek och bus. Linnéa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad tråkigt att du gjorde illa dig. Hoppas du blir bra snart!

      Radera
  18. Jag har varit på ett hotel i tre dagar. Det var en present till min mamma från min mormor. Vi köpte sportlovs kortet. På det kortet kunde man åka på 6 badhus och 4 skidbackar. På hotelet fans det ett gym och ett biljardrum. Jag brukade gå dit ofta med min familj. Vi gick bara på 3 av backarna och 2 av baden. Första kvällen vi kom dit gick vi på bovling. Där fans det en spelhall. Mamma, Klara och ingrid ville pråva att rida på en tjur (ingen äkta tjur) det kallas rodeo. Jag ville inte och pappa kunde inte för att han hade ont i handen. Andra dagen åkte vi i en skidbacke och ett badhus. på lördagen åkte vi till ett lekland som hette Drakborgen. På lördaskvällen åt hela familjen på hotelet och efter det tittade vi på Melodifestivalen 2014. På den sista dagen som var på en söndag åkte vi skidor igen och efter det åkte vi till ett äventyrs bad och där fick vi prova på att surfa. Mvh /Märta C

    SvaraRadera
  19. Det låter som om ni haft ett härligt sportlov. Vad mycket roligt du har haft.

    SvaraRadera
  20. Jag har varit i hjo hos farmor och badat i skövde.Det finns ett jätte rolilkt badhus där.luna bet mig jag vifta med handen men hon sleppte inte.Jag fick ögoninflamasion och har det fort farande.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilken busig Luna. Jag har också blivit biten av en hamster en gång. Det gjorde ont. Hoppas du blir frisk från ögoninflammationen snart.

      Radera
  21. På låvet har jag varigt hundvakt åt en hund som heter Presly.Jag tror att den heter så för att dom som ägde Presly gillade Elvis presly.Den som ägde Presly heter Tea.Presly är vit och klipt.Han är en Bisongkavanje .Första dagen vakna jag av en stor slik i ansiktet.Det betyde antagligen att han vill ha frukost eller bihövde rastas.Jag fick gå utt med presly vi gick tillen lekpark.När vi kom hem fick presly mat.sen fick han en varm dusch.Sen låg vi i sofan med en hnanduk om kring oss.Efter det åt jag lunch och Presly fick en dentastiks det är som en tandborste för hundar.Vi tog en salva på hans ögon för dom riner.Sen gick vi utt på promenad runt hela röninge sjön. Klara

    SvaraRadera
  22. Vad härligt det låter! Jag brukar också få en slick på näsan när jag vaknar. Av Ludvig. Hampus brukar inte pussas så mycket, han vill helst bli kliad i pannan på morgonen. Lycka till med Presley. Här kan du läsa mer om den hundrasen.
    http://sv.wikipedia.org/wiki/Bichon

    SvaraRadera